Forår i Malaga

Forår i Malaga

Marts, april og maj er en perfekt årstid, hvis du ikke er så glad for det meget varme klima og sommeren i Malaga. Foråret i Malaga er lunt vejr med gennemsnitlige dagtemperaturer mellem 20 og 25 C og kun ca. 4 regnvejrsdage pr. måned. Nætterne kan være kølige, men du vil næppe opleve temperaturer under 10 C på denne årstid i Malaga.

En forårsferie i Malaga giver dig rig lejlighed til udendørsaktiviteter og er den perfekte måde at starte sommeren tidligt. Du kan både bade og blive solbrændt, og da sæsonen på Costa del Sol strækker sig længere end blot juni, juli og august, vil du også finde langt de fleste attraktioner og aktiviteter åbne om foråret.

Én af forårets største begivenheder i Malaga er Holy Week, der afholdes omkring påske. Holy Week er en religiøs begivenhed, hvor store dele af Malaga lukkes for trafik for at give plads til de højtidelige processioner med det store kors forrest efterfulgt af flåder med madonnafigurer.

I maj fejres May Crosses overalt i Spanien og er en form for hyldest til Jesus’ kors og samtidig en velkomst til foråret. Begivenheden starter som regel med en parade, hvor blomsterpyntede flåder kører eller bæres gennem byerne i Spanien, og derefter kan der rundt om i byerne ses kors besat med forårets blomster. Et fantastisk smukt syn og en unik duftoplevelse på din ferie i Spanien.

I Malaga-området er det især byen Cordoba (ca. 150 km nord for Malaga), der er kendt for denne festival. Her har man udvidet festlighederne med en konkurrence, hvor alle de udsmykkede kors kæmper om titlen som det smukkeste, hvilket øger kvalitetsniveauet en del.

Praktisk info: